Dec 17, 2009, 12:08 PM

Весели празници 

  Poetry
503 0 2

            Весели празници

 

 

Все някога в живота ни се случва

Едничко чудо да ни сполети.

Със своя феномен благополучва,

Естествено, в сияние блести.

Любов и здраве – все неща човешки,

Изконно търсим, дъх докàто има.

Получим ли ги – търсиме пък грешки!

„Разумно” съдим – даже и за трима.

А бързо той, животът, отминава.

Задъхан, цветен, див водовъртеж!

Научи ли ни как да се прощава?!

И как приятелска ръка да подадеш?

Ценете малките, нищожни добрини!

И чудна, дивна сила ще ви осени!

 

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??