Весело
Прелестен снежец се ръси,
пухкаво се трупа вън.
Детски смях света оглася,
от пързалката с омаен звън.
Шаро учуден е захласнат -
вече не е малко кутре.
Отново Шаро е стреснат
и пак не може да разбере...
Тихо се сипе първият мраз
и пак галено щипе бузките,
а на повечето от нас
ни похлопват дъските...
© Гео Лански All rights reserved.