Oct 26, 2014, 9:42 AM

Ветрове 

  Poetry
566 1 2

ти

ми разбиваш сърцето

без думи.

 

аз

ти предлагам парчетата,

сякаш

 

биха

запълнили пропастта

помежду ни.

 

ти

си мечти. блянове.

вятър.

 

(мене са ме учили

да не гоня ветрове.)

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??