На мъртви плажове в тела-черупки
пълзим към своя връх-мечта.
В оголеното дъно зеят дупки
от шуплите на вечността...
Ехти над глухите реликтов звън.
Звезди горят на слепите очите.
Безбройни миди в пясъка на дните
погребани сънуват своя сън...
© Младен Мисана All rights reserved.