Видение
„Нека нещичко имам…”
П. Пенев
Боже, Божичко,
не е ли грехота,
че съм
влюбен
до полуда –
във тази
малка,
нежна,
красива,
дивна
фея…?!
Кажете ми орисници
и вие небеса,
не е ли
Тя – мираж,
мечта,
от плът…
или заблуда?!
Или пък
тъжен
спомен
със който
да живея?!
Не знам,
дали да вия,
да крещя,
или…,
от болка
да
се
смея…?!
Стоян Койчев-Шани
© Стоян Койчев All rights reserved.