Предлагаш своя вид любов.
Каква ще бъде? Бурна? Смела?
На колко жертви си готов?
Ще влезеш ли със мен в тунела?
А там е страшно, знаеш ли?
Аз те съветвам да пропуснеш.
Понякога и ще боли.
Ръката ми дали ще пуснеш?
Любов до първата стена,
приключила с горчива сричка.
Не искам, с белег от вина,
роден от глупава привичка.
Така че по-добре върви!
Вземи сърцето си и бягай!
Не се обръщай! Забрави!
Пореден грях недей си слага!
А аз ще продължа в нощта –
без сълзи, без излишна драма,
сред страст и сляпа суета.
Любов за мен отдавна няма.
© Лилия Кашукеева All rights reserved.
Няма да те подмине Любовта,мило момиче!Вярвай!
Поздрав сърдечен!