Видях един мъж
в очакване
на една жена.
Нетърпението
се пречкаше
в крачките му
и разрошваше с пръсти
косите му.
Изглеждаше така
обикновен.
Тя бе прекрасна.
Но не колкото него.
Заради начина,
по който я гледаше,
докато пристига.
29.06.2016
© Надежда Тошкова All rights reserved.