ВИХРУШКА
Танцува момиче с нежност на лебед.
Изгаря до бяло - пръска лъчи.
Гласът струнен прозвънва във тебе.
Сякаш ме галят всевишни очи.
Вихрушка се вие - спирала от звуци.
Космическа песен над теб се излива.
Лебед пее - немеят небесни капчуци.
...Песента със звездите се слива.
© Мимо Николов All rights reserved.