Jan 23, 2009, 3:57 PM

Виж ме... 

  Poetry » Love
685 0 4

 

Постой така... още мъничко поне…
Нека да си въобразявам,
нека да мечтая,
моля те…

Прегърни ме, скрий ме от дъжда.
Целуни ме, скрий ме от тъгата.
Позволи за миг да видя
сбъднати мечтите си.


За секунда нека вкуся от твоята любов
и нека да потъна в погледа ти син,
за да усетя за последно как сърцето ми неистово тупти,
за да се удавя, преди отново да ме заболи…

Затова…
Постой така... още мъничко поне…
И без това ще си отидеш,
преди дори да си дошъл.

______________________________________

 

http://www.vbox7.com/play:dda20978

 

 

© Еклектика All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??