Виждам седем рози,
цъфтящи във градината.
Ухаещи на лято
в средата на годината.
Пурпурночервени, с цвят
на човешка кръв,
невинни, непознали
лъжата и грехът.
Дайте ми от вашата
сияйна чистота,
с която всеки миг
дарявате света!
В себе си Светлината
отново да родя!!!
11.07.2004
© Боян Иванов All rights reserved.