Често влизам в сайт любим,
нещичко и аз да кажа
с думи подредени в рими,
но някой дръпнал ми блокажа!
При него няма да се спирам,
че хлъзгаво е, ще буксувам!
Не съм научен, да лавирам,
а викам и крещя, и псувам!
© Исмаил Али All rights reserved.