Mar 8, 2008, 6:37 PM

Викам те 

  Poetry » Other
744 0 1

Не искам нищо и не искам теб.

А ти може би си мислиш, че съм пълен егоист,

но какво от това?

Исках да се променя, но не успях и сега

разочарована,

победена,

излъгана,

отчаяно желая да те нараня.

Ужасно е да си виновен,

но не искам повече манипулации.

Когато ме питаш: "Какво има?"

ми се иска да изкрещя на целия свят,

че падам все по-дълбоко не заради себе си,

а заради ужаса, в който живея!

Аз съм боклук,

така, че спри да ми проповядваш безбожни илюзии!

Аз съм разбита отвътре,

ще ти трябват много сълзи, за да ме поправиш.

Предателството е в кръвта ми.

© Моя Милост All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Харесва ми истинско е.
Random works
: ??:??