Вълшебен детски смях кънти.
Вики с малки пръстчета рисува.
Вятърът в косите ù палува,
слънцето в очите ù лудува.
С бързоноги крачета насам-натам,
тича под слънчевия небесен храм.
Сладкопойна птичка пъстрокрила
щастливия детски свят открила.
Вики е моето мило слънчице,
Вики е моето прелестно цветенце;
сълзи от радост аз лея,
целувайки моята мъничка фея!
16.08.2009 година
гр.Варна
Посвещение:
Вики е вече на цели две годинки!!!
© Лиляна Стойчева All rights reserved.