Взехте ли от хапчето
на Пипилота?!
Нека то крепи и
радва ви в живота.
Днес ще искам,
както Ели (ех, Алиса)
малко да се посмаля.
И за детството
безгрижно,
носено от хвърчила,
във мечти безбрежни
цяла да се потопя!
"Колкото повече,
толкова повече "
... откровенци!
01.06.2007год.
© Мери Попинз All rights reserved.