Вината в мене остана.
На мига ме превърна
в страшен злодей
заключил те в клетка.
Сто катинара да окича
твоята клетка железна.
На дявол сякаш приличах
в твоите думи последни.
Ще можеш ли кажи,
така промениш се?
Да заприличаш на човека,
когото толкова много обичах.
© Елена All rights reserved.