Feb 5, 2009, 6:01 PM

винаги 

  Poetry
659 0 12


по-писклива
от флейта ледена на зимен вятър

бучаща
сякаш е разсърдено море

тъмна
като изоставено от звездите си небе

и изсмукваща до задушаване
е липсата ти

винаги




© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??