Лирика пишех.
Ваях любови -
чужди и свои,
стари и нови,
но... негатива
срещнах с критика
и се прокраднах
във сатирика.
Мисли редя
в думи, куплети -
стройни, чепати,
или проклети
и... някак открих
как тайно лирика
крепко обгърнал е
с любов сатирика.
© Харита Колева All rights reserved.