Неща обикновени няма
Живот като бездънна яма
Състезаваме се помежду си
Губим се в ума си
Надценяваме се в нещата
Къде остана простотата
Неранимост и непримиримост
Живеем в несъвместимост
Ако не получиш страдаш
От седлото на живота падаш
Ако получиш страдаш
Да го задържиш и да не даваш
Живеем в страх че няма да успеем
От простите неща се пазим...
Да не изпростеем
Винаги нещо се случва
Нещо в нас се заключва отключва
На човеците присъщото
Нищо не остава същото
© Любомир Деничин All rights reserved.