Feb 5, 2007, 2:57 AM

Виниш ме... 

  Poetry
921 0 7
Виниш ли ме, че всичко във живота получавам?
Щом искам и се справям с лекота,
за секунди аз врага си побеждавам,
виновна ли съм, питам за това?

Виниш ли ме, че искам да живея,
че искам да се справям винаги сама,
че вместо да мечтая и лелея,
се блъскам и работя без да спя?

Нима не ти харесва, че съм упорита
и че всички във краката ми залитат.
Или че съм рязка, гласовита,
че хората за всичко мене питат?

Да, зная че съм методична
и не мога да живея в безпорядък,
не мога да се правя на безлична,
не мога да се глезя до припадък.

Нима си мислиш, че от нищо не ми пука,
че от нищо и от никой не се плаша,
приятелю, та аз съм ровила в боклука,
и просто се научих да не плача.

© Мариа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??