ВИНО
A тази Есен е възможна -
нямаме какво да губим...
Каквото си изпил - изпил,
обичал си и си разлюбил...
И всичко ново ще прокисне
в тези бъчви похабени...
Разкъсва обръчи душата
и теква миналото време...
© Радка Миндова All rights reserved.
лите и разхлабени прегради и повлича със себе си миналото време...
Радке, с много малко думи си разказала голямата истина за любовта!
Много ми допадна.Благодаря! Бъди!
Поздрав и лека нощ!