Разпънат бях
между врагове и свои,
признах си всеки грях
а повечето даже и не бяха мои...
Така е устроен света -
Все някой трябва да плати
вината, даже без вина...
Днес бях аз... а утре може да си ти...
24.06.2015.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.