Виновна бях, че се погубих.
Виновна съм, че те желах.
Вината аз изгубих,
излъгах ли, но как...
Виновна бях, че се ослепих.
Виновна съм, че те надцених.
Вината в мен кипи,
а как искам да се стопи...
Виновна бях, че не те оставих.
Виновна съм, че се поболях.
Вината аз посякох и
свободата си навлякох.
© Палома All rights reserved.