Sep 5, 2008, 7:01 AM

виновна поезия 

  Poetry » Other
1245 0 2
аз съм прокълната
и завинаги така ще си остана,
всичко ми влияе,
мразя хората,
на които трябва да доказвам,
че съм права...
права съм,
какво да правя никога
правото на мен не се признава -
все за другите остава
и при прехода
думите се изпаряват...
права съм, заспивате замислени,
будите се за пред себе си корави
и пред мен корави се измисляте -
знам ви,
не лъжете гордостта си...
аз съм прокълната с болна истина,
чрез лъжата си сте прави...
пак ще съм виновна -
вече свикнах...

и напук ще продължавам...

© Теодора Бориславова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много тъга и скрит гняв усещам!!! Силен стих!!!
  • продължавай... на пук на другите...
    интересен стих, поздрав!
Random works
: ??:??