May 28, 2017, 2:01 AM

Виртуална любов 

  Poetry » Love
879 1 4

Сред цифри, буквички и фрази
губим се от залеза до здрач,
"любим" наричаш, който днес те мрази –
с чувствата нелеп играч.

 

През всички кабели и жици
разкриваш своята душа,
а зрънцето, посято във сърцето,
прогонва шести ден съня.

 

За чувства ти гадаеш,
сякаш жива са вода,
"обича ли ме" пак се маеш
и пак си будна през нощта. 

 

Месец, два, минава зима
и ето – идва пролетта,
но пролет идва за мнозина 
не и в твоята душа. 

 

Онзи принц с бутони, с мишка
като Дон Кихот отмина,
в кули пясъчни с въздишка
той жестоко те зазида. 

 

И сред цифри, и сред букви
ти загуби себе си вовек,
вечно ще го търсиш с всяка буква
този виртуален человек. 

© Мирослав Димов Морис Джордан All rights reserved.

По повод виртуалната любов на близка за мен дама.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??