Високо.
Високи мисли да изложа
и низки как да възвиша?
Готов съм даже да се обзаложа,
че няма просто,
има път.
И време има, как да няма,
то даденост е тук:
за грешки, слабост, разкаяние,
за всяка радост в светъл лъч.
Пред най-чудесното в живота
не падат шапки, а хвърчат.
За щастие не ще се моля,
ще търся труден, тежък път.
19.09.09
© Братан All rights reserved.