Спален вагон и бързане забравено
Queen и another hero
паяжини в куфари
бира плесенясала от годините
Шоуто трябва да продължи
щастието обича тишината и нощта
еднопосочен билет - сън без релси
влак на любовта
"Stay or go...
… I will not die when you leave me
I will not cry, you can believe me
Night after night, I am waiting for you
Night after night, I am longing for you"
"Пустинна роза"
в Рая ли сега си
мога ли за това да се обложа!?
На Иван Шуманов R.I.P. мой приятел и голям самоковски художник!!
© Stew Carrey All rights reserved.