Влакът пуши, заминава,
тракат релсите зловещо.
Ах, плачете очи черни,
че той веч си заминава.
Той поема ми ръката
и ме гледа замечтал.
Ах, плачете очи черни,
че той няма да се върне.
Без любов са дните тежки
и животът е мъртвешки.
Ах, плачете очи черни,
че мъжете са неверни.
© Борислава Д All rights reserved.