Добро утро, Живот!
Дай кафе и цигара,
пусни малко "Z-Rock",
качвай се на кантара...
Добър ден, Рутина!
Цял ден драскам „нагоре",
а пък все съм в "калта" -
хич не ми се говори...
Добър вечер, Любов!
Зъзнеш вън пред вратата -
влез, стопли и владей -
празни са ни сърцата...
© Елена All rights reserved.