Защо не съм художник,
да те измисля и рисувам.
Устните за четка ще използвам,
с очите цвят ще ти придам.
Защо не съм певец,
да те напиша в песен и възпея.
Със сълзи ноти ще създам,
сърцето ми мелодията ще запее.
Но аз жена съм – влюбена
и единствената моя сила непресъхваща,
която ти дарявам непрекъснато
е любовта ми, истинска и неподправена.
© Диана All rights reserved.