Поглеждаш ме и вече съм различна -
каквато съм във твоите очи.
Светът и той осъмва друг -
по правила и фантастичен,
експлозия от цвят и от мечти.
Не знам, за три дни или вечно е.
Сърцето ми отмерва удари в синкоп.
И всеки миг ще зърна на небето
кристален път към хоризонта нов.
Прочитам в погледа ти хиляди илюзии.
Упреквам се във женска суета.
Пореден опит. Всъщност първи е –
ръцете ти извайват влюбена жена.
© Христина Комаревска All rights reserved.