Обичам те, до отмаляване.
Умирам от дългото чакане.
Желая те, до изпепеляване.
Цялата сега съм в очакване.
Равномерно вече не дишам.
Сърцето ми за теб бие лудо.
Искам във мен да те вдишам.
На глътки бавно да те отпия.
Отмъкна моето спокойствие.
Отмъкна и съня ми безумен.
Откъде дойде това бедствие,
че оказах се жена влюбена.
© Ивелина каменова All rights reserved.