Jan 20, 2006, 8:18 PM

Влюбено момиче 

  Poetry
770 0 0
Ели е чаровница голяма
и е умна,и почти винаги засмяна.
Пламна в нея пожар,
щом си помисли за нейния дар Вальо
неината голяма любов и благослов.
Щом заговори тя за него очите и блестят
и искрят от щастие.
Тя не спира да мисли за него
дори,когато заспи
в мислите и е само той,
и в сънищата дори
присъстват неините мечти.
Любовта им сърцата сгрява,
и ги сплотява.
Нейното сърце го приюти
и винаги за него тупти.
Дано да са винаги заедно
и да се обичат,
и никога да не се забравят
и оставят,защото никои
от двамата не го заслужава
и съдбата не трябва да го позволява.
Тя е много добра,
и дано да не е никога сама,
защото заслужава да е щастлива,
и е винаги учтива. 

© Илияна Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??