Слънчице мое,
светиш,
светиш в сърчицето ми.
Изгрявам и аз.
Грейва лъч на личицето ти.
Затвори очи,
затвори,
(за да ме видиш)
отвори си душичката,
отвори
(за да се влея в теб).
Усещаш,
усещаш пърхането на пеперудени крилца.
(това съм аз)
Настръхваш,
настръхваш от наближаващия ураган
(в окото му сме двамата).
А сега виж две слънца на небето.
© Ангел All rights reserved.