ВЛЮБВАНЕ
Присъстваш във всичко,
а всъщност те няма!
Протягам ръка да те пипна,
но това е измама!
И тогава питам се мираж ли си,
а може би мечта?
Умът ми ли създаде те,
има ли те на света?
Но нима можеш да обичаш някой,
който не съществува,
и как те няма, а сърцето мое само теб жадува?
Потънала в мисли внезапно разбирам,
ако те няма щях ли за теб да умирам?
И сякаш летя нагоре, нагоре
все по - високо, летя и се влюбвам все по - дълбоко!
Празнотата изчезва,
самотата е сладка,
сякаш изпълнена с ароматен мед!
Сърцето ми пее и безкрайно се радва,
че тупти единствено и само за теб!
Душата прелива, непресъхващ извор,
вечно да извира и тече готов,
както слънчев лъч земята облива
да лее любов и любов и любов!
© Габи Каменова All rights reserved.