Прегръдката, с която ме дари
през онзи хладен, летен ден
и днес в сърцето ми гори
и всеки миг я изживявам.
А целувките –
за тях най-много ме боли…
Искам да върна времето назад,
от сладостта им отново да опитвам.
В гръдта ми ново чувство се роди,
чието име на глас не смея да
изричам…
© С обич от мен за вас All rights reserved.