Ти плени ме с една прегръдка
и мигом влюбих се в теб.
Премина през мене студена тръпка,
а беше слънчев, декемврийски ден.
Наблюдавах те с часове отстрани,
поглъщах от неземната ти красота.
Целувах те във моите мечти
внезапно връхлетя ме любовта.
Ти плени ме с една прегръдка
и мигом влюбих се в теб.
Премина през мене студена тръпка,
а беше слънчев, декемврийски ден.
© Пролетното момиче All rights reserved.