Сладконосно мъчение
влиза в обръщение.
Влюбванекрушение -
знайно упражнение.
Гласът ти днес
е с точния текст,
мелодията му ходи
по точните ноти.
Многозле раняваш,
влюбваш, надлудяваш,
никога не съм
плакала насън,
никога не лъжа,
затова ще кажа:
предочитах даже
да те мразя.
© Ема Венева All rights reserved.