Вместо хиляди думи
Със теб дори отрова ще изпия
когато е от твоята ръка!
Обичам те! Не искам да го крия!
За мене си единствена в света!
Не си жена! Та ти си катедрала?
Молитвен храм за моята душа!
Това, което ти на мен си дала
ми стига-вярата и любовта!
Не искам нищо друго от съдбата,
освен да бъдеш винаги със мен!
Да зная, че със мен ще е жената
която ще обичам нощ и ден!
12.09.2019 г.
© Георги Иванов All rights reserved.