спирал ли си влак с ръце
с очи целувал ли си полет
планините винаги са две
есен блага - дива пролет
.
обичал ли си път без крачки
с думи избивал ли си зъб
понечил да целунеш - в храчки
чужди птици мрат
.
прощавал ли си неполучено писмо
душил ли си гълъб от любов
погребвал ли си във "било"
... и вместо обич - благослов
© Графит Диамант All rights reserved.