ВМЕСТО ПОДАТЕЛ
Събирам те спомен по спомен.
Разглеждам те дата по дата.
Плик, сгънат на две, и сърце
нарисувано вместо подател.
Така го рисуваше ти.
Помниш ли? Малко накриво.
Рисувано с много любов
със твоето скъпо червило.
Тихите вечери помниш ли?
Терасата, чашите с вино...
И нежния полъх на вятъра
в косите ти. Колко красиво...
А нощите помниш ли? Нашите.
Голи, греховни, красиви...
Нашите нощи... Искам ги още...
Искам ги тези години.
Спомням си всичко. Беше отдавна.
Времето - то е предател...
Остави ми спомен, плик и сърце
нарисувано вместо подател.
© Емил Стоянов All rights reserved.
Времето - то е предател...
Остави ми спомен, плик и сърце
нарисувано вместо подател."
Мисля, че финала най-много ме изненада, но като цяло е перфектно написано! Продължавай в същия ритъм! Поздравления, Емо! Харесах!