Apr 26, 2019, 1:18 PM

Вместо сбогом 

  Poetry » Love
629 2 1

Почакай, в върни се... постой още малко,
да тръгнеш сега ще е жалко...
Нека изпием и последната капка
от любовта безумно кратка...

Избърши от лицето сълзата поредна...
Обещай ми, че ще е последна!
Усмихни се... нека така те запомня!
Когато боли за теб ще си спомня....

Кажи ми, че ще бъда добре,
кажи, че болката ще спре...
Обещай ми красиви неща...
Увери ме, че пак ще летя...

Научи ме без теб да живея...
Кажи, че скоро пак ще се смея...
Покажи ми светлината в тунела...
Научи ме как да съм смела...

Разкажи ми за всяко добро,
научи ме сама да се пазя от зло...
Целуни ме и тръгвай... успех ти желая!
Благодаря, че показа ми как да мечтая!

© Мария Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??