Може би някога
ще поискаш да ме забравиш
и в последната минута
ще успееш да си набавиш
билет за пътуване
с най-бързия самолет на забравата.
Ще се устроиш във бизнес класа,
предвкусвайки екзотика нова.
И изведнъж
ще чуеш неочаквано,
че е настъпила внезапна буря
и полетът ти се отлага
до следващата пролет.
Може и да не е вярно.
Честна дума -
аз нямам пръст
в прогнозата.
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.
поетична фурия си ти...с обич.