Внимавай, опасно е!
Радвай се! Смей се! Ликувай!
Сега е времето и мястото.
Само не ядосвай Лукавия!
Дано се харесаш на Господ! Ясно е,
че си влюбен премного, пресилно
в една жена умна - прекрасна.
Личи, че за тебе посилно е
да си с нея и в Ада опасен.
Пази я! Люби я! Обичай я!
А Господ ще пази и двама ви.
Само, не дай Боже мили,
да си поредният гадно измамен...
© Димена All rights reserved.
Поздрави!