Ето ние отново с тебе се срещаме-
след толкова години да стопиме леда.
На масата един до друг седнали,
а пред нас- две шишета газирана вода.
Вода изтече толкова много
и още толкова пихме.
Дали водата така ни помогна
или просто с тебе така се открихме.
Да тръгваме вече. Животът е пред нас.
дали ще се срещнем - не Или да..
След нас останаха- празната маса
и..две шишета -газирана вода.
Р. НИКОЛОВ
© Росен Николов All rights reserved.