Apr 29, 2016, 3:14 AM

...Водна Лилия... (на баба) 

  Poetry » Other
451 0 1

 

 

...Водна Лилия...

(на баба)

 

В тази най - красива картина

с детски игри се радва природата,

човешките химни рисуват бяла чистота

плач щастлив избухва с тиха обич - нежна...

 

В тези цветни пейзажи, земи благородни, води,

където ни обгръща лудостта на пробуденото слънце,

облаците бели усмихват се на синьото небе,

и там всички мечти се сбъдват, когато душата се бори...

...

О, водно цвете, о мое опиянение...-

в дълбочината ти е истината...!

 

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??