Война
Предпочитах те във всяка ситуация.
Омръзваше ми, губих те, очаквах те.
Презирах те, Обичах те, доказвах се.
Намразвах те и влюбвах се...
Отказвам се.
Война на чувства,
Война на гордост
Война на мисли
Война - изкуство.
© Лили Николова All rights reserved.