Feb 20, 2009, 9:44 PM

Восък 

  Poetry
667 0 2
Бяла и горяла.

Аз съм восък в твоите ръце.
Вземи ме!
Направи ме!
Запали ме!
Хванеш ли ме - губиш ме!

Топла и студена.


Аз съм восък в твоите ръце.
Искря!
Горя!
Кипя!
Докоснеш ли ме - ще спра!

Близка и далечна.

Аз съм восък в твоите ръце.
Гореща съм!
Изгаряща съм!
Недостижима съм!
Приближиш ли - изстинала съм!

Ясна и неразбрана.

Аз съм восък в твоите ръце.
Бягай от мен
и аз ще горя!
Обичай ме
и ще се разтопя!

Аз съм восък в твоите ръце!

© Габриела Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Красиво, гъвкаво, изпълнено с противопоставяне почти като теб Поздравления великолепно е!
  • Много ми хареса!
    Постоянното противопоставяне... аплодисменти, старшно е!
    Ники!
Random works
: ??:??