Jul 7, 2007, 5:10 PM

Врата (Гурбет) 

  Poetry
720 0 6

Врата

Звъни се на вратата...
Иде Мина!
И Стефка идва всеки ден! Почти.

Огряват - две слънца -
на татко си сълзата.
Избрали сa - свободни! - от многото врати.

4 Февруари 2003, Ломбо Есте

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??