Животът въпрос е на време.
Време, което го имаш.
Време, което го нямаш.
Време, в което отричаш,
време, в което прощаваш.
Време, в което обичаш,
време, в което се мразиш.
Време, в което избираш,
време, кое пропиляваш.
Време, в което умираш,
време, в което се раждаш.
Времето за никой не спира;
животът без теб продължава.
Не искай от времето нищо,
ти си нищо за времето.
Поискай от себе си всичко –
ти си всичко за себе си.
© Или Дадарова All rights reserved.