Вече е време
да взема този живот и да го живея,
вече е време
да те измия от кожата си,
вече е време
да махна топлийките
от препарираните пеперуди,
вече е време
да събудя крилете си,
време е
да се сдобря с усмивката,
време е
да освободя косата си,
време е
да си сложа червило,
вече е време
за мен...
Време ли е вече?
© Даниела All rights reserved.